D Hellbillies

Gisle Børge Styve & Heine Totland
Heine Totland og Gisle Børge Styve har, gjennom en rekke konserter og events, etablert seg blant de beste artistene i dette landet.

Gisle Børge Styves orkester
Gisle Børge Styve Trio har eksistert siden 1998. De har utviklet et svært melodisk og vakkert musikalsk uttrykk, med trestemt sang, leken improvisasjon, verbale innspill, groovende låter og vakre melodier.

Gisle_trio

 Nickels and Dimes

Pressebilde 2015 Nickels & Dimes

Narum
Narums tredje album, «Sol og regn og ælt», er nå kommet – den har høstet bare femmere og seksere og bekrefter enda en gang at dette er et band som har kommet for å bli.
narum

Trassviser & Tordenskrell
Narum, Guren Hagen, Frida Ånnevik og Knut Anders Sørum er fire av Innlandets mest profilerte og krediterte norskspråklige artister.De gjennomførte våren 2012 en felles turnè som høstet svært gode tilbakemeldinger fra både publikum og presse.

trassviser-og-tordenskrell

Roger Allan Ivin 
En allsidig og energisk musiker som er perfekt for et livlig og underholdende innslag på ditt event.

DSC_0137 shv

Songs from the sea

Musikken deres er selvkomponert og blir beskrevet som romantisk og tidløs, med tekster som handler om havet, livet og kjærligheten.

Songs from the sea

Leif Anders Wentzel & Trond Nagell Dahl

Trond Nagell Dahl og Leif Anders Wentzel er musikk-Norges svar på Pernille og Mister Nelson, og de har underholdt høy og lav i inn og utland.

Narum & Sørum

Spellemannspris, masse låter på radioen og stadige turnéer har gjort søskentrioen Narum kjent for folk rundt om i furet værbitt

Trassviser & Tordenskrell

Narum, Guren Hagen, Frida Ånnevik og Knut Anders Sørum er fire av Innlandtrassviser og tordenskrellets mest profilerte og krediterte norskspråklige artister

Bresk

Narum-familien viser seg fra en helt ny side. Norsk progrock når en ny topp med denne musikalske tolkningen av livet til maleren Peder Balke.