Om 929 Produksjon

929 Produksjon AS har siden oppstarten i 2001 bistått kunder i inn- og utland med innhold, gjennomføring av konserter, festivaler, teaterproduksjoner og evenementer. Kunnskap, dedikerte medarbeidere og bransjens beste nettverk gjør oss i stand til å møte alle krav og forventninger på beste måte.

929 Produksjon AS representerer noen av landets mest profilerte artister og samarbeider tett med flere utenlandske management og byråer. I tillegg utvikler vi nye talenter. Vårt samarbeid med landets ledende tekniske leverandører gjør oss i stand til å finne fram til best egnet teknisk produksjon til hvert enkelt arrangement, basert på lokalisering, kompleksitet, arena for arrangementet, innhold m.m. De senere årene har vi også hatt gleden av å formidle noen av landets fremste foredragsholdere.

Vi representerer nå Hellbillies igjen og fortsatt  blir deres «30 år på vegen» markert med den store jubileumsturnéen på svært mange av landets kulturhus, for et sittende publikum. Sommeren gjennom turnerer de med ordinære konserter. Flere av våre artister har medvirket i en rekke show- og teaterproduksjoner. Blant annet har Gisle Børge Styve og Heine totland har gjort stor suksess med sine to forestillinger, «Musikk Folkens» og «Musikk e komen for å bli».  

På oppdrag fra våre kunder har vi hatt ansvar for tilrettelegging og gjennomføring av en rekke arrangementer. Arbeidet har blant annet bestått av rådgivning, prosjektledelse, filmproduksjon, logistikk og regi. Vår samlede erfaring og kompetanse gjør oss i stand til å møte de krav og ønsker våre kunder etterspør.

Sammen skaper vi gode opplevelser!

929 Produksjon AS
Postadresse: Havnabakken 2g 0874 Oslo
Besøksadresse: Tønsberggt 5 0464 Oslo

E-post: post@929as.no  Tlf.: 926 65 318

Hjemmeside: https://www.929.no

Facebook: facebook.com/929produksjon

IMG_9254aKjell-Ove Torkildsen eier og driver firmaet sammen med Ruth Anne Steffensen. Han er født i 1961 og utdannet ved Universitetet i Oslo fra 1981 – 87. Profesjonell rockeartist i mange år med bandet Divin´ Ducks og har i snart tyve år representert mange høyt profilerte artister.

 

IMG_9226aRuth Anne Steffensen holder i de trådene som Kjell Ove ikke holder i. Hun er forøvrig også født i 1961 og utdannet ved UiO, samt Høyskolen på Lillehammer

 

Kontakt