Roger Allan Ivin

DSC_0137 shv

Roger Allan Ivin

– En allsidig og energisk musiker som er perfekt for et livlig og underholdende innslag på ditt event.

* Musikalske innslag
* Entertainer
* Middagsunderholdning
* Konferansier

«Roger Allan Ivin er en anerkjent musiker med en imponerende CV. Han er fast bassist i Trang Fødsel, samarbeider med Heine Totland og er medlem i Green Granadas som tok publikum og dommere med storm under Norske talenter i 2011.

Han er også en svært stødig soloartist som med sin sjarm og musikalitet skaper liv og god stemning på event og private arrangement.

Når Roger Allan Ivin opptrer alene tar han med seg kontrabassen, humordikt og gode historier. Låtene han spiller er en fin balanse mellom egne låter, gamle favoritter og en og annen perle som nok er ukjent for de fleste. Det er blitt sagt om Roger Allan at han er en krysning mellom Arne Hjeltnes og Heine Totland, og i likhet med disse to vil han garantert sjarmere og underholde!»
-Pullman.as

«Vi hadde Roger som underholdningsinnslag på julebordet. Han skapte en fantastisk stemning med sin tilstedeværelse, nerve og glimt i øyet. Han briljerte med sang, kontrabass og lekne dikt som fikk alle til å le så tårene rant. Anbefales!»
– Heine Aardalen, Jobz

 

«Ved fleire høve har eg vore så heldig å opplevd Roger i Allan Ivin ´live´.
Han er ein svært god musikar som også har godt publikumstekke.
Når eg skulle ha avslutning etter 20 år som forbundsleiar i politiet, valgte eg han som underhaldar. Det vart som venta stor suksess!
Roger Allan er svært god.»
– Arne Johannessen.

«Alle bør unne seg en kveld med Roger Allan! Litt underfundig og veldig underholdende.»
– Eve Bergli, Skattedirektoratet.

www.ivin.no