Bellamy Brothers

7071De er like aktive nå som da de ga oss landeplager som «Let your love flow» og «If I Said You Had A Beautiful Body».

Publikum kan vente seg en rekke countryhits når legendariske Bellamy Brothers entrer scenen. Gjennom sin over 40-årige karriere har brødrene gitt ut over 50 album, og rørt mennesker over hele verden med sine tekster og melodier.

Brødrene David og Howard Bellamy startet sin musikalske karriere i 1968 og fikk sin største suksess med albumet “Let your love flow” i 1976. Albumet ble nr 1 på verdens største plateliste Billboard. Bellamy Brothers har i årenes løp hatt 20 nr 1 plasseringer på hitlistene.

Så sent som i 2011 toppet de VG lista. Brødrene har også laget album sammen med Dolly Parton, Allan Jackson, Tanya Tucker og Montgomery Gentry.

Gjennombruddet til den amerikanske duoen kom med «Spiders & Snakes». Sangen ble en kjempesuksess og solgte mer enn tre millioner eksemplarer.

Dette førte til at de ble en av denne tidens store artister sammen med Bob Dylan, James Taylor og Van Morrison.

Det tok helt av når «Let your love flow» kom ut i 1976. Den lå på de internasjonale listene så lenge at de fikk en enorm tilhengerskare verden over.

En kan trygt si at kjærligheten fløt når de turnerte verden rundt og delte scener med bl.a. The Doobie Brothers og The Beach Boys.

«Vi er et veifarende folkeslag» gliser Howard når vi spør hvordan de fremdeles orker 200 konserter i året. «Jeg syns det er enda større nå enn på 80 tallet. Jeg tror de samme folkene som vokste opp med oss har dratt opp en helt ny generasjon Bellamy fans. Det varmer en musikers hjerte når mange unge kommer på konsertene våre»

https://www.bellamybrothers.com