Simon & Garfunkel Story

«MRS. ROBINSON»! «Bridge Over Trubled Water», «The Boxer», «The Sound of Silence»!

For ikke å snakke om «Scarborough Fair», «50 Ways To Leave Your Lover» og «Homeward Bound»!

Låter som har levd i og blant folk i over 40 år. Store hits i sin samtid, og udødelige evergreens den dag i dag!

Bak denne enorme hitkatalogen står to navn: Paul Simon og Art Garfunkel. Eller bare SIMON & GARFUNKEL som duoen kalte seg på plater og på scenen.

Gjennom 60- og 70-tallet var de blant de aller største stjernene på himmelen. Stadig flere sanger fant veien ut fra de to herrenes geniale låtskriverhoder og opp til toppen av hitlistene. De solgte millioner av singler og album, og trakk like mange inn i konsertsalene. Etter albumet «Bridge over Troubled Waters» i 1970 oppløste de samarbeidet, men har hatt høyst sporadiske gjenforeninger etter dette helt fram til 2000-tallet. Konserten de hold i Central Park NYC i 1981 trakk over en halv million mennesker inn i parken!

Dean Elliot som Paul Simon og Jonny Smart som Art Garfunkel, leverer fremragende prestasjoner og har fått kritikere og publikum over hele verden til å juble. Begge er kjente fra flere av Londons West Ends musikaler og The Simon and Garfunkel Story har blitt spilt for fulle hus de siste årene i Europa, USA og Canada. Forestillingen skildrer historien til SIMON & GARFUNKEL, og vi får selvsagt også høre alle de store hitene. Dette er kort sagt en kveld med svært mange klassikere i versjoner som er så nær originalen som det er mulig komme.