Heine Totland & Gisle Børge Styve

 Event
Få, om noen, blir brukt oftere på firmaarrangementer enn nettopp disse to. Deres humor og musikalitet har rett og slett tatt folk med storm! De er godt egnet både som musikalsk innslag og leder også arrangementet om ønskelig.

Heine Totland og Gisle Børge Styve har klart å etablere noe helt spesielt. Uten egentlig å ha gjort noe særlig mer sammen enn å spille mange konserter, har de etablert et stadig større og svært trofast publikum. Til sammen har de noe «magisk» som det er vanskelig å sette ord på. Publikum er begeistret, og de to vestlendingene gleder seg over hverandre og sitt publikum.

Gisle Børge og Heine kom sammen ved en slags tilfeldighet i en episode av Beat For Beat i 1999. De gjorde en fantastisk versjon av klassikeren «He Ain´t Heavy», og den har seinere blitt ett av de mest populære klippene fra programmet på YouTube. Etter dette begynte de fra tid til annen å opptre

Heine Totland – allsidig artist

Heine Totland er en av landets fremste sangere, og en fremragende entertainer. Han var i sin tid med å starte «Gli Scapoli», har hatt hovedroller i musikaler som Mamma Mia, Buddy Holly The Musical, Chess, Les Miserables og Jesus Christ Superstar. Han har gitt ut to soloalbum og har også hatt flere oppdrag med symfoniorkestre. Siden 2011 har han også vært programleder i programserien «Det norske måltid» på TV2, sammen med Arne Hjeltnes. Han turnerer også jevnlig med bandet sitt og presenterer «Buddy Holly – The Concert». 

Gisle Børge Styve – pianist og sanger

Gisle Børge Styve er for de fleste kjent som en av de to pianistene i programserien Beat for Beat på NRK, som etter tretten år har blitt en av tidenes største norske programsuksesser. Mange vet at han er en aldeles framifrå pianist, men alle er ikke like klar over at han også synger svært bra, og at han har et stort komisk talent. Gisle Børge har også et eget band, Gisle Børge Styve Trio. De har gitt ut to album, og GB er også komponist og tekstforfatter på en del av sangene.